Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
  • Betaalmogelijkheden


  • Direct betalen

Internet bestellingen kunnen direct betaald worden op de website. Dit kan met de volgende betaalmethodes:

 

  • Betalen bij levering

Wanneer uw bestelling thuisbezorgd wordt door een chauffeur kunt u ervoor kiezen te betalen bij levering. Dit kan in Nederland en België via pin/bancontact of contant bij de chauffeur. Leveringen in Duitsland dienen uitsluitend per Maestro, VISA of Mastercard voldaan te worden (Het is niet mogelijk om contant te betalen). Ook is het mogelijk via de website direct na het plaatsen van de bestelling te betalen. Zie de mogelijkheden hiervoor bij het kopje “Direct betalen”.

  • Thuisbezorgen via pakketdienst

Deze bezorgmethode is enkel voor kleine artikelen (onderhoudsmiddelen, beschermhoezen, accessoires en tuinkussens). Wanneer u de bestelling graag thuis ontvangt via pakketpost  kunt u kiezen voor ''direct' betalen'' of voor ''betalen bij ontvangst'' we zullen dan de factuur met het pakket meesturen, de betaling is dan achteraf. 

  • Afhalen winkel / centraal magazijn

Wanneer u de bestelling wenst af te halen bij een van onze winkels of het centraal magazijn kunt u ervoor kiezen te betalen bij het afhalen.
In onze winkels kunt u met pin/bancontact of contant betalen en bij het centraal magazijn alleen met pin/bancontact. Ook is het mogelijk direct na het plaatsen van de bestelling de betaling via de website te doen. Zie de mogelijkheden hiervoor bij het kopje “Direct betalen”.