Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming op maat

Na slecht weer zorgeloos van uw set genieten!

Bescherm uw tuinmeubelen goed met behulp van een beschermhoes op maat. Door uw lounge- of diningset te beschermen in de winter zorgt u ervoor dat u in het voorjaar en in de zomer weer zorgeloos van uw tuinmeubels kunt genieten. Dit kan door een beschermhoes te kiezen die precies op maat is gemaakt. Daarnaast is het van belang dat u de tuinset goed onderhoudt met behulp van het voor uw geschikte onderhoudsmiddel. Hieronder vindt u een formulier waarmee u een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een beschermhoes op maat. Door het formulier te doorlopen en de juiste afmetingen in te geven, kunnen wij een gepast voorstel doen. Enkele tips voor het aanvragen van een juiste offerte:

TIPS
1. 
Betreft het een diningset? Houd met het opmeten dan rekening met de stoelen. De tuinstoelen moet u meenemen in de totale afmetingen.

2. Betreft het een teakhouten set? Teakhout heeft de eigenschap dat het moet blijven ademen. Met behulp van een ventilatiehoedje, welke tevens gebruikt kan worden voor de waterafvoer, kan het teakhout blijven ademen. Zo beschermt u ook uw teakhouten tuinmeubelen goed.

3. Schuif uw set zo dicht mogelijk tegenelkaar. Dan heeft u een minder grote beschermhoes nodig.

4. Let goed op dat u de juiste afmeting invult. Alleen met de juiste lengte, breedte en hoogte maten kunnen wij een geschikte offerte maken.

Details beschermhoes

  • (niet van toepassing bij ronde hoes)

  • (alleen van toepassing bij L-vormige hoes)

Voeg een extra hoes toe

  • (niet van toepassing bij ronde hoes)

  • (alleen van toepassing bij L-vormige hoes)

Uw gegevens

* Vereiste velden