Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming op maat

Bepaal zelf het geschikte formaat voor de bescherming van je tuinmeubelen

Bescherm je tuinmeubelen goed met behulp van een beschermhoes op maat. Door je lounge- of diningset te beschermen in de winter zorg je ervoor dat je in het voorjaar en in de zomer weer zorgeloos van je tuinmeubels kunt genieten. Daarnaast is het van belang dat je de tuinset goed onderhoudt met behulp van het voor jouw geschikte onderhoudsmiddel. Hieronder vind je een formulier waarmee je een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een beschermhoes op maat. Door het formulier te doorlopen en de juiste afmetingen in te geven, kunnen wij een gepast voorstel doen. Enkele tips voor het aanvragen van een juiste offerte:

TIPS

Betreft het een diningset? Houd met het opmeten dan rekening met de stoelen. De tuinstoelen moet je meenemen in de totale afmetingen.

Betreft het een teakhouten set? Teakhout heeft de eigenschap dat het moet blijven ademen. Met behulp van een ventilatiehoedje, welke tevens gebruikt kan worden voor de waterafvoer, kan het teakhout blijven ademen. Zo bescherm je ook je teakhouten tuinmeubelen goed.

Let goed op dat je de juiste afmeting invult. Alleen met de juiste lengte, breedte en hoogte maten kunnen wij een geschikte offerte maken.

Details beschermhoes

  • (niet van toepassing bij ronde hoes)

  • (alleen van toepassing bij L-vormige hoes)

Voeg een extra hoes toe

  • (niet van toepassing bij ronde hoes)

  • (alleen van toepassing bij L-vormige hoes)

Uw gegevens

* Required Fields