Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Beschermhoes kopen

Wilt u graag een beschermhoes kopen om uw tuinmeubelen te beschermen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres. Vanzelfsprekend wilt u de beste bescherming voor uw mooie parasol, vuurtafel, loungeset of tuinset. Naast het schoonmaken en behandelen van uw tuinmeubelen, kan een beschermhoes uitkomst bieden om uw set zo lang mogelijk mooi te houden. Bekijk onze beschermhoezen direct hierboven of lees verder voor tips! In ons assortiment vindt u de volgende beschermhoezen:

  • Parasolhoes
  • Loungesethoes
  • Tuinmeubelhoes

Luxe beschermhoezen

Een tuinmeubelhoes is de ideale oplossing om uw tuinmeubelen mooi te houden wanneer u er even geen gebruik van maakt. Een tuinmeubel beschermhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen, beschermt tegen alle weeromstandigheden en voorkomt vochtplekken. Een tuinmeubelhoes is gemaakt van waterdicht polyester, waardoor de meubels goed beschermd zijn tegen neerslag, vallende bladeren, takken en vogelpoep.

Loungeset hoes

Voor optimale bescherming van een loungeset raden wij aan te gaan voor een loungeset hoes. Het voordeel van een loungeset hoes is dat u uw loungekussens eronder kunt laten liggen. In het voorjaar hoeft u dan alleen de loungeset hoes van uw set af te halen en u kunt meteen genieten van het mooie weer.

Tuinmeubelhoes

Heeft u een dining set die wel wat extra bescherming kan gebruiken gedurende de winter? Ga dan voor een hoge tuinmeubelhoes die helemaal tot de grond rijkt. Het komt in de herfst en de winter regelmatig voor dat er harde windstoten door uw tuin waaien. U wil voorkomen dat de tuinmeubelhoes verschuift en uw set deels bloot komt te liggen. Dit kunt u voorkomen door een gedegen klik- en bevestigsysteem. Zorg er ook voor dat er geen water op uw beschermhoes komt te staan door gebruik te maken van een tafelhoedje.

Parasolhoes

Uw stokparasol of zweefparasol verdient het ook om zo lang mogelijk mooi te blijven. Een parasolhoes of zweefparasolhoes zorgt ervoor dat uw parasoldoek in goede conditie blijft. Onze waterdichte afdekhoezen voor parasols zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wij hebben een parasolhoes voor 300 cm parasols, 350 cm parasols en voor 400 cm parasols.

Tuinmeubelhoes op maat

Een standaard formaat tuinmeubelhoes past niet altijd perfect over uw tuinmeubelen. Daarom kunt u bij BuitenHof Tuinmeubelen ook een loungeset hoes of parasolhoes op maat laten maken. Op die manier heeft u altijd een beschermhoes die naadloos aansluit op uw meubel. Bent u geïnteresseerd in een loungeset beschermhoes, parasolhoes of andere tuinmeubel hoes op maat? Vraag dan direct een offerte aan.

Beschermhoezen

46 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina