Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Ronde bartafels

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Een bartafel voor buiten is een steeds populairder tuinmeubel. Het geeft uw tuin een frisse en moderne uitstraling, en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Aan een bartafel kunt u namelijk wat drinken, een hapje eten, gezellig kletsen of een spelletje doen. Combineer de bartafel met bijpassende barkrukken of barstoelen van BuitenHof Tuinmeubelen. Een bartafel met krukken geeft een klassieke look, terwijl barstoelen het geheel een moderne uitstraling geven.

VOORDELEN RONDE BARTAFELS

Een ronde bartafel heeft meerdere voordelen. Als u niet zo een groot terras heeft kunt u het best voor een ronde of vierkante bartafel kiezen. Deze vormen nemen namelijk minder ruimte in beslag dan een rechthoekige bartafel. Daarnaast is een ronde bartafel extra kindvriendelijk, omdat kinderen zich niet kunnen stoten omdat de tafel geen hoeken heeft. Ook is een ronde bartafel erg gezellig, omdat iedereen elkaar kan aankijken. 

  • Ideaal voor kleinere terrassen
  • Kinderen kunnen zich niet bezeren
  • Perfect voor het spelen van spelletjes of andere gezellige gelegenheden
  • Weerbestendig

RONDE BARTAFEL ONDERHOUDEN

De bartafels in onze collectie zijn  gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Hoe u uw bartafel het best kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal van de tafel. Voor meer informatie over het onderhouden van uw bartafel kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

WELKE BARTAFELS ZIJN ER NOG MEER?

Naast ronde bartafels hebben we ook andere bartafels in onze collectie, zoals vierkante en rechthoekige bartafels. Een vierkante bartafel is perfect voor kleinere terrassen. En een rechthoekige bartafel is ideaal als u regelmatig grote gezelschappen ontvangt. Bekijk de verschillende bartafels op de onderstaande pagina’s.

BARTAFEL KOPEN

Een ronde bartafel kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie ronde bartafels. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.