Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Rechthoekige bartafels

46 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

46 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Een bartafel voor buiten is een steeds populairder tuinmeubel. Het geeft uw tuin een frisse en moderne uitstraling, en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Aan een bartafel kunt u namelijk wat drinken, een hapje eten, gezellig kletsen of een spelletje doen. Combineer de bartafel met bijpassende barkrukken of barstoelen van BuitenHof Tuinmeubelen. Een bartafel met krukken geeft een klassieke look, terwijl barstoelen het geheel een moderne uitstraling geven.

VOORDELEN RECHTHOEKIGE BARTAFELS TUIN

Een rechthoekige bartafel is de meest populaire vorm onder bartafels. Dit komt doordat u veel spullen kunt plaatsen op een rechthoekige bartafel. Of het nu gaat om leuke tuinaccessoires of om al het lekkers voor uw etentje. In ons assortiment vindt u knusse rechthoekige bartafels voor vier personen, maar ook grote rechthoekige bartafels waar u met uw hele familie of vriendengroep aan kunt borrelen.

  • Verkrijgbaar in vele maten
  • Veel ruimte voor spullen
  • Veel personen kunnen aanschuiven
  • Weerbestendig

RECHTHOEKIGE BARTAFEL ONDERHOUDEN BUITEN

De bartafels in onze collectie zijn  gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Hoe u uw bartafel het best kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal van de tafel. Voor meer informatie over het onderhouden van uw bartafel kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

WELKE BARTAFELS ZIJN ER NOG MEER?

Naast rechthoekige bartafels hebben we ook andere bartafels in onze collectie, zoals ronde bartafels en vierkante bartafels. Een ronde bartafel is een extra gezellige toevoeging aan uw tuin, omdat iedereen elkaar kan aankijken. Een vierkante bartafel is ideaal voor kleinere terrassen. Bekijk de verschillende bartafels op de onderstaande pagina’s.

BARTAFEL KOPEN

Een rechthoekige bartafel kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie rechthoekige bartafels. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.