Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Vierkante barsets

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Of er nu wel of niet gegeten wordt, rondom de barset is het altijd een bron van gezelligheid! Onze collectie is voorzien van een ruim aanbod aan vierkante barsets voor in de tuin. Ontdek onze webshop en vindt een vierkante barset die perfect bij u past!

VOORDELEN VIERKANTE BARSET TUIN

Een vierkante barset heeft meerdere voordelen. Als u niet zo een groot terras heeft kunt u het best voor een vierkante of ronde barset kiezen. Deze vormen nemen namelijk minder ruimte in beslag dan een rechthoekige barset. Daarnaast is een vierkante barset erg gezellig, omdat de afstand tussen elkaar kleiner is. Dit is ideaal voor gezinnen die dol zijn op het spelen van spelletjes. We hebben een uitgebreide collectie vierkante barsets, van stoer tot elegant en van groot tot klein. Er is dus altijd een vierkante barset die helemaal naar uw zin is.

  • Mooie uitstraling
  • Ruime keuze
  • Hoge kwaliteit
  • Weerbestendig

ONDERHOUD VIERKANTE BARSET BUITEN

De barsets in onze collectie zijn  gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Hoe u uw barset het best kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal van de barset. Voor meer informatie over het onderhouden van uw barset kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium barsets onderhouden, teakhouten barsets onderhouden en textileen barsets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.

WELKE BARSETS ZIJN ER NOG MEER?

Naast vierkante barsets hebben we ook andere barsets in onze collectie, zoals ronde en rechthoekige barsets. Een ronde barset is perfect voor kleinere terrassen. En een rechthoekige barset is ideaal als u regelmatig grote gezelschappen ontvangt. Bekijk de verschillende barsets op de onderstaande pagina’s.

VIERKANTE BARSET KOPEN

Wilt u een vierkante barset kopen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we een ruime collectie barsets. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Hulp nodig? Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te helpen bij uw keuze. Bestel eenvoudig en veilig via onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.