Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de Pre-order actie!

Barsets

33 resultaten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

33 resultaten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van een kopje koffie in de ochtend tot een glas rode wijn in de avond, met een barset van Buitenhof Tuinmeubelen zit u altijd goed. Onze collectie is voorzien van een ruim aanbod aan tuin barsets. Ontdek onze webshop en vindt een barset die perfect bij u past!

VOORDELEN BARSET TUIN

Een barset in de tuin is een echte eyecatcher. Deze luxueuze toevoeging kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u een leeg hoekje in uw tuin vullen met een barset, maar een barset kan ook dienen als buffettafel of gewoon als plekje om gezellig bij te kletsen. Met onze barsets geniet u altijd van een hoog zitcomfort en hoge kwaliteit. Al onze barsets zijn weerbestendig, zodat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

  • Mooie uitstraling
  • Ruime keuze
  • Zitcomfort
  • Multifunctioneel
  • Hoge kwaliteit
  • Weerbestendig

BARSET ONDERHOUDEN

Een barset onderhouden is niet moeilijk. Alle barsets uit onze collectie zijn gemaakt van weerbestendige materialen. Ze kunnen het hele jaar door buiten blijven staan en hebben niet veel onderhoud nodig. Wel is het goed om uw barset af en toe schoon te maken. Zo blijft uw set lang mooi en kunt u er jarenlang plezier van hebben. Hoe u uw barset het best kunt onderhouden, hangt af van het materiaal. U kunt terecht op onze uitgebreide adviespagina’s voor meer informatie over aluminium barsets onderhoudenteakhouten barsets onderhouden en textileen barsets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.

WELKE TUINSETS ZIJN ER NOG MEER

Naast barsets, hebben we ook diningsets, picknicksets en bistrosets in ons assortiment. Ook deze sets zijn mooie toevoegingen aan uw tuin. Bekijk de sets op de bijbehorende pagina’s en lees hier meer over de voordelen van elke set.

BARSET KOPEN

Barset kopen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie barsets. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij uw keuze. Zij presenteren u graag de collectie onder het genot van een lekker kopje koffie. Bekijk het overzicht van de winkels direct hieronder.