Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Aluminium Loungeset

Voordelen aluminium loungesets


Aluminium tuinmeubelen zijn licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en is niet aan roest onderhevig! Aluminium wordt in onze collectie veelvuldig toegepast, zowel met het oog waarneembaar als niet zichtbaar. De aluminium loungesets hebben een modern karakter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals lava, wit en muisgrijs. De loungesets zijn mooi te combineren met andere aluminium tuinmeubelen. Aluminium is tijdloos, heeft een strak uiterlijk en is praktisch doordat het zeer onderhoudsvriendelijk is.

 

Onderhoud aluminium tuinmeubelen


Zoals hierboven eerder gemeld is aluminium zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor u in het eerste lente zonnetje weer direct in uw loungeset kunt zitten zonder deze eerst uitgebreid te behandelen met diverse onderhoudsmiddelen. Door de verschillende weersomstandigheden kan er wel licht vuil en een lichte vorm van corrosie ontstaan. Dit trekt echter niet in uw aluminium loungeset en is eenvoudig te verwijderen. Met de Life Oudoor Living aluminium cleaner kunt u de set eenvoudig reinigen.

 

Nieuwe aluminium loungeset modellen


Ieder jaar brengt BuitenHof nieuwe modellen aluminium loungesets uit. De nieuwste trends bepalen de kleur en het model van de sets. Door de unieke All Weather kussens kunt u de gehele loungeset het hele jaar buiten laten staan. Op het moment dat de zon schijnt, kunt u direct relaxen in de tuin met vrienden of familie. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor de diverse aluminium loungeset modellen verder op onze website of bezoek 1 van onze vestigingen.

  1. 1
  2. 2
15 van de 29 artikelen

  1. 1
  2. 2
15 van de 29 artikelen