Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 5% pre-order actie!

Onze winkels zijn weer vrij te bezoeken!

We hebben goed nieuws! Onze winkels zijn eindelijk weer vrij te bezoeken! En dat betekent dat u van harte welkom bent om de nieuwe collectie te bekijken in één van onze 14 Nederlandse winkels. Hier kunt u op uw gemak rondkijken, inspiratie opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. In onze winkels kunt u veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk. Heeft u advies nodig? Dan staan onze verkoopspecialisten met veel enthousiasme voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. 

Maak nu uw afspraak voor persoonlijk advies

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak met één van onze verkoopspecialisten. Geef de gewenste dag en het gewenste tijdstip aan en maak uw afspraak.


Bekijk het winkeloverzicht

Met 25 winkels is er altijd wel een BuitenHof winkel bij u in de buurt. U bent van harte welkom! Bekijk het winkeloverzicht en de openingstijden per winkel direct via de link hieronder.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

Wij staan met veel enthousiasme klaar om u te verwelkomen in onze winkels! Vanzelfsprekend waarborgen wij uw en onze veiligheid. De BuitenHof winkels zijn heel ruim opgezet, waardoor afstand bewaren altijd mogelijk is. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst 
  • Heeft u klachten? Bezoek dan de winkel op een ander moment of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Inspiratie opdoen? Download de brochure!

Alvast oriënteren wat BuitenHof te bieden heeft? Vraag dan onze brochure aan. Doe inspiratie op in de 182 pagina's dikke catalogus. Vraag de brochure direct aan.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

De BuitenHof winkels low traffic winkels, wat betekent dat u bij ons geen grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over het maken van een afspraak, onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.