Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

BuitenHof Tuinmeubelen tuinstijlen

Het creëren van een bepaalde tuinstijl zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen in uw tuin. Met een tuinstijl wordt uw tuin overzichtelijker en voelt het meer aan als één geheel. Daarnaast geeft u uw tuin op deze manier een persoonlijk tintje. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tuinstijl. Misschien past elegant wit perfect bij u, of gaat u juist liever voor stijlvol zwart. Ook minimalistisch en design is een mooie tuinstijl waarmee u optimaal geniet van het buitenleven. Bekijk het overzicht van de verschillende tuinstijlen op deze pagina en klik door om meer te weten te komen over de stijlen. Op de stijlpagina's vindt u namelijk inspiratie voor elke stijl in de vorm van moodboards, video's en tuinmeubelen die passen bij de stijl. Natuurlijk kunt u ook de hele collectie tuinmeubelen bekijken of Whatsappen met onze verkoopafdeling voor advies.

► Bekijk collectie tuinmeubelen

Tuinstijl elegant wit

De tuinstijl elegant wit kenmerkt zich door het gebruik van wit aluminium als basis voor uw lounge- of tuinset. Dit creëert een chique en verfijnde uitstraling, en is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Witte aluminium frames worden afgemaakt met lichte en donkerdere grijze kussens of bladen. Hierbij kunt u denken aan zowel dikke als dunne bladen van keramiek in betonlook. In een tuin met de tuinstijl elegant wit drinkt u een heerlijk glas cava met uw partner of proost u met uw vriendengroep. Met deze tuinstoel maakt u uw tuin klaar voor sprankelende borrels!


Vinkje Witte aluminium frames
Vinkje Onderhoudsvriendelijk
Vinkje Grijstinten

Kenmerken stijlvol zwart

Stijlvol zwart is een tuinstijl voor echte levensgenieters. Deze mooie stijl kenmerkt zich door het gebruik van aluminium in de kleur lava. Dankzij deze aluminium frames worden de tuinmeubelen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bij de tuinstijl stijlvol zwart worden lava aluminium frames gecombineerd met robuust teakhout. Dit zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Het gebruik van donkere grijze tinten in bijvoorbeeld kussens is typerend voor deze stijl. Geniet van een heerlijk biertje in uw loungeset of proost op het leven met vrienden en familie!


Vinkje Lava aluminium frames
Vinkje Stijlvol én onderhoudsvriendelijk
Vinkje Donkere grijze kussens
Vinkje Robuust teakhout

Kenmerken minimalistisch en design

De tuinstijl minimalistisch en design is een rustige en neutrale stijl met olijfgroene accenten. Met deze stijl kunt u optimaal genieten van de natuur en het buitenleven. Materialen en kleuren die goed passen bij de minimalistische stijl zijn aluminium in de kleur lava, grijs teakhout en olijfgroene kussens. Verder kenmerkt deze stijl zich vooral door het gebruik van neutrale tinten, zoals taupe en grijs. Olijfgroene accenten geven het geheel een speelse en natuurlijke twist. Geniet optimaal van de ruimte, de natuur en de rust met de tuinstijl minimalistisch en design!


Vinkje Lava aluminium frames
Vinkje Grijze teakhouten bladen
Vinkje Olijfgroene Soltex kussens
Vinkje Neutrale tinten

Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!