Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Beschermhoes tuinmeubelen

Een beschermhoes is de ideale oplossing om uw tuinmeubelen mooi te houden wanneer u er even geen gebruik van maakt. U wilt immers zo lang mogelijk plezier hebben van uw tuinmeubelen. Wanneer u uw tuinmeubelen afdekt onder een beschermhoes, beschermt u deze tegen weersomstandigheden zoals regen en hagel. Wij vertellen u graag welke soorten tuinmeubelhoezen er zijn en welke het best past bij uw tuinmeubelen. Of shop direct ons ruime assortiment aan beschermhoezen.


Tuinmeubelhoezen

Uiteraard is de keuze voor een soort tuinmeubelhoes afhankelijk van welk type tuinmeubelen u heeft. Bij BuitenHof maken we onderscheid in verschillende type beschermhoezen. Zo hebben we tuinmeubelhoezen voor loungesets, tuinsets (diningsets), tuinstoelen en tuintafels. Ook hebben we parasolhoezen in onze collectie. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in tuinmeubelhoezen op maat. Zo kunnen we voor ieder formaat tuinmeubel, de juiste beschermhoes bieden. We lichten de verschillende soorten tuinmeubelhoezen hieronder graag voor u uit.


Tuinmeubelhoes loungeset

Heeft u een loungeset en wilt u deze optimaal beschermen? Dan adviseren wij een tuinmeubelhoes voor een loungeset. Daarnaast is een afdekhoes een uitkomst voor iedereen die zijn/haar kussens buiten wil laten liggen. Met een loungesethoes geniet u in het voorjaar weer snel van uw loungeset!

loungesethoes

Tuinmeubelhoes tuinset

Heeft u een tuinset? Om deze optimaal te beschermen adviseren wij een tuinmeubelhoes voor tuinsets. Het is daarbij belangrijk dat u een tuinmeubelhoes kiest van hoog formaat. Ook wilt u voorkomen dat de afdekhoes verschuift. Een gedegen klik- en bevestigsysteem biedt daarbij de oplossing. Om te voorkomen dat er water in de lagere delen komt te staan, kunt u gebruik maken van een tafelhoedje.

tuinsethoes

Beschermhoes tuintafel

Wilt u uw tuintafel afdekken met een beschermhoes? Kies dan uit één van onze standaard beschermhoezen of kies voor een beschermhoes op maat. Zo verlengt u de levensduur van uw tuintafel en blijft deze zo lang mogelijk mooi! Ook voor uw tuinstoelen hebben we beschermhoezen in onze collectie. Of kies voor een hoes voor uw complete set.

tuintafelhoes

Beschermhoes tuinstoelen

Ook uw tuinstoelen kunnen afgedekt worden met een beschermhoes. Heeft u stapelbare stoelen? Dan kunt u deze opgestapeld onder de hoes plaatsen. Als u een ander formaat heeft, kunt u kiezen voor een beschermhoes op maat. We hebben ook beschermhoezen voor ligbedden in onze collectie. Zo kunt u deze ook zorgeloos buiten laten staan!

tuinstoelhoes

Parasolhoezen

Ook uw parasol wilt u zo lang mogelijk mooi houden en beschermen. Om het parasoldoek in optimale conditie te houden adviseren wij u ook te kiezen voor een parasolhoes. Bij BuitenHof hanteren wij drie verschillende formaten parasolhoezen:

Deze parasolhoezen passen op alle parasols binnen ons assortiment. Heeft u al een parasol? Als de spanwijdte van uw parasoldoek binnen de gestelde afmetingen blijft, zijn deze hoezen ook geschikt voor uw huidige parasol.

parasolhoes

Tuinmeubelhoes op maat

Een tuinset kunt u bij ons geheel naar eigen smaak samenstellen. Daarom bieden wij de service aan om een beschermhoes op maat te laten maken. Een tuinmeubelhoes op maat biedt de uitkomst voor ieder type afwijkend tuinmeubel. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk tuinmeubelhoezen van hoge kwaliteit. Het maakt niet uit of het nu gaat om een afwijkend formaat tuinset, een parasol of een los tuinmeubel. Ieder formaat beschermhoes kunnen wij leveren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tuinmeubel hoes op maat.


Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u nog vragen over tuinmeubel beschermhoezen? Of wilt u graag wat extra toelichting? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze winkels. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze verkoopafdeling voor advies op maat. U kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of met ons chatten. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden en neem direct contact met ons op!