Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Beschermhoes tuinmeubelen

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Met een tuinmeubelhoes verlengt u de levensduur van uw tuinmeubelen. Zo voorkomt u beschadigingen door weersinvloeden en houdt u uw meubelen mooi. Wij hebben een ruim aanbod aan beschermhoezen, of u nu een loungesethoes, tuinsethoes of een parasolhoes zoekt. Daarnaast leveren wij ook tuinmeubelhoezen op maat. Of bekijk direct ons ruime assortiment aan beschermhoezen.

► Bekijk tuinmeubelhoezen

 

Ga direct naar:

Wat is een tuinmeubelhoes?

Een tuinmeubelhoes is een afdekzijl om uw tuinmeubelen zo lang mogelijk mooi en beschermd te houden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende type tuinmeubelhoezen. Zo is er de loungesethoes, tuinsethoes en de parasolhoes. Daarnaast zijn er ook afdekhoezen voor specifieke tuinmeubelen zoals een ligbedhoes, tuinbankhoes of tuinstoelhoezen.

Waarom een tuinmeubelhoes?

Sommige tuinmeubelfabrikanten zijn zeer stellig in het feit dat een tuinmeubelhoes overbodig is. Het klopt dat er type kussenhoezen en meubelmaterialen zijn die goed tegen alle weersomstandigheden kunnen. Ook bij BuitenHof zijn onze tuinmeubelen weerbestendig en bestemd om het hele jaar door buiten te kunnen staan. Wij adviseren om voor een beschermhoes te kiezen om de levensduur te verlengen en voor extra gemak te zorgen. Een tuinmeubelhoes geeft namelijk de volgende voordelen:

 

 

Vinkje Verlenging van de levensduur van uw tuinset
Vinkje Kussens kunnen altijd buiten liggen
Vinkje Bescherming tegen alle weersomstandigheden
Vinkje Geen materiaalvlekken en vochtplekken
Vinkje Minder schoonmaken in het voorjaar
Vinkje Bescherming tegen vogelpoep, aanslag en blad
Vinkje Bescherming tegen stof en krassen bij opslag

Voordelen van onze tuinmeubelhoezen

Ondanks dat onze tuinmeubelen ervoor zijn gemaakt het hele jaar buiten te staan, kan een beschermhoes voor extra gemak zorgen. Kwaliteit vinden we zeer belangrijk, daarom is deze beschermhoes gemaakt van 100% ripstop polyester met ademend membraan. Dit materiaal heeft stofklasse 7, wat staat voor zeer goed. De stofklasse bepaalt de mate van verkleuring/kleurechtheid en de sterkte van de stof. Tevens is de beschermhoes voorzien van gespen waardoor de hoes, zelfs bij slechtere weersomstandigheden, goed om de loungeset heen blijft zitten. Met onze tuinmeubelhoezen bent u dus verzekerd van een kwalitatieve bescherming van uw tuinmeubelen.

 

Vinkje Waterafstotend materiaal
Vinkje Aanrijgkoord met stopper
Vinkje Ventilatiesluizen
Vinkje Gespen
Vinkje Inclusief opberghoesWaar op letten bij aanschaf tuinmeubelhoes?

Wanneer u een tuinmeubelhoes koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Daarom is het belangrijk om altijd kritisch op een aantal punten. Wij hebben voor u een checklist gemaakt met aandachtspunten bij het kiezen van een tuinmeubelhoes:

 

1Kies het juiste formaat tuinmeubelhoes

Schuif uw meubels dicht bij elkaar voor het opmeten van het totale oppervlak. Hou altijd een marge van 5 centimeter bij het kiezen van een hoes. Wij adviseren geen marge groter dan 5 centimeter in verband met de spanning die op de afdekhoes komt te staan.

 

 

2Kies een waterdichte en uv-bestendige beschermhoes

Staat uw tuinset (met kussens) een heel jaar buiten? Kies dan voor een beschermhoes die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met een waterdichte en uv-bestendige afdekhoes is uw tuinmeubel beschermd tegen zonverkleuring, sneeuw, wind, ijs en regen.

 

3Ventilatiegaten in uw beschermhoes

Zorg altijd dat u uw kussens droog onder de beschermhoes plaatst. Zijn deze toch nat geworden? Met een beschermhoes met ventilatieroosters bent u er zeker van dat er geen verstikking of schimmel ontstaat.

 

4Sterke naden en tafelhoedje

TafelhoedjeBij heftige regenval kan het zijn dat water zich ophoopt op lagere delen van de beschermhoes. Gebeurt dit regelmatig, dan komt er veel druk te staan op de naden. U wilt voorkomen dat deze na verloop van tijd scheuren. Kies daarom voor een beschermhoes met een goede kwaliteit naden. Daarnaast adviseren wij om gebruik te maken van een tafelhoedje. Dit plaatst u op het tafelblad zodat het water minder makkelijk kan ophopen.

 

5Degelijke bevestiging

U wilt voorkomen dat uw beschermhoes van uw tuinmeubelen wordt afgeblazen. Om dit te voorkomen wilt u een beschermhoes met een sterk bevestigingssysteem. Wij adviseren een kliksysteem waarmee u de hoes aan de poten kunt bevestigingen. Daarnaast raden wij ook altijd een hoes aan met een rijgsnoer zodat u er meer spanning op kunt zetten.

 

Alle tuinmeubelhoezen van BuitenHof voldoen aan bovenstaande eisen. Zo bent u er zeker van dat u ten alle tijden uw meubel optimaal beschermd. Bekijk direct ons aanbod aan tuinmeubelhoezen.

Standaardformaten beschermhoezen

Bent u opzoek naar een specifieke maat beschermhoes? BuitenHof heeft een groot aanbod aan standaard beschermhoes formaten. Dit zijn 5 van onze meest populaire formaten:

- Beschermhoes lounge 195x275
- Beschermhoes lounge 300x300
- Beschermhoes dining 215x155
- Beschermhoes dining 245x155
- Beschermhoes dining 325x155

Tuinmeubelhoes kiezer

Weet u niet welk formaat beschermhoes het best bij uw tuinmeubelen past? Maak dan gebruik van onze handige beschermhoes kiezer! Vul stap voor stap de maten in en onze kiezer laat u precies zijn welke hoes het best geschikt is voor uw meubel. Is er geen standaardhoes beschikbaar? Dan kunnen wij een beschermhoes op maat verzorgen.

Beschermhoes op maat

Heeft u een afwijkende vorm lounge- of tuinset? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een tuinmeubelhoes op maat. Wij kunnen daarbij allerlei soorten vormen en afmetingen leveren. Denk daarbij aan een loungehoes, tuinsethoes of parasolhoes. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een beschermhoes voor een los meubel zoals een ligbedhoes, een tuinbankhoes of tuinstelhoezen. Uiteraard voldoen alle tuinmeubelhoezen aan onze kwaliteitseisen. Zo bent u er zeker van dat uw tuinmeubel altijd optimaal beschermd is en u er nog lang plezier van kunt hebben.

 

Tuinmeubelhoes gebruiken

Wij laten u graag zien hoe u uw tuinmeubelhoes het best kunt gebruiken. Daarbij geven wij specifieke aanwijzingen en tips over het positioneren van uw hoes. Bekijk direct onze instructievideo voor meer informatie.

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u nog vragen over tuinmeubel beschermhoezen? Of wilt u graag wat extra toelichting? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze winkels. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.

 

Advies parasol | BuitenHof Tuinmeubelen

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze verkoopafdeling voor advies op maat. U kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of met ons chatten. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden en neem direct contact met ons op!

 

 

 

   0165 52 67 71

 

   verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

 

   06 82 33 16 21

 

   Chat nu met medewerker