Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Maak nu een afspraak voor een bezoek aan de winkel! > Maak afspraak

Afspraak in de winkel: maak nu uw afspraak voor na 2 maart!

Wij verwelkomen u heel graag na 2 maart op afspraak in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Wilt u de winkel komen bezoeken na 2 maart? Maak dan nu alvast uw afspraak. Zo bent u verzekerd van een afspraak en kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor de zomer. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!


Wij verwelkomen u graag weer!

Wij staan met veel enthousiasme klaar om u weer te verwelkomen in onze winkels! Zo waarborgen we uw en onze veiligheid: De BuitenHof winkels low traffic winkels, wat betekent dat u bij ons geen grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst 
  • Heeft u klachten? Bezoek dan de winkel op een andere moment of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Direct de showroom zien? Videobellen vanuit de showroom!

Plan hier uw vrijblijvende afspraak en videobel met één van onze tuinmeubelspecialisten live vanuit de showroom! We nemen u graag mee door de winkel en laten u de verschillende mogelijkheden zien.


Inspiratie opdoen? Download de brochure!

Alvast oriënteren wat BuitenHof te bieden heeft? Vraag dan onze brochure aan. Doe inspiratie op in de 182 pagina's dikke catalogus. Vraag de brochure direct aan.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

De BuitenHof winkels low traffic winkels, wat betekent dat u bij ons geen grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over het maken van een afspraak, onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.

Uitgelichte sets

In onze showrooms vindt u een groot assortiment loungesets, tuinsets, ligbedden, parasols en meer. Wij lichten graag een aantal populaire series voor u uit! Deze series kunt u komen bekijken in onze winkels. 


Maak nu uw afspraak

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak in de winkel na 2 maart. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.


93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16949 beoordelingen