Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

De winkels zijn weer te bezoeken zonder afspraak!

We zijn blij dat we u weer mogen verwelkomen in onze winkels. U kunt dus bij ons langskomen zonder een afspraak te maken. Wilt u inspiratie komen opdoen, proefzitten of uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset? Dan bent u van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Daarnaast kunt u bij ons veilig en comfortabel winkelen: de showrooms zijn ruim opgezet en afstand houden is altijd mogelijk.

Toch liever een afspraak maken?

Wilt u toch liever een afspraak maken? Ook dat kan nog steeds. U kunt een afspraak maken met één van onze verkoopspecialisten. Wij zorgen dan dat er iemand voor u klaarstaat om u persoonlijk te adviseren. Wij hebben 2 aparte kalenders voor doordeweeks en in het weekend. Kies de juiste kalender, geef uw gewenste dag en tijdstip aan en maak uw afspraak.


Bekijk het winkeloverzicht

Met 25 winkels is er altijd wel een BuitenHof winkel bij u in de buurt. U bent van harte welkom! Bekijk het winkeloverzicht en de openingstijden per winkel direct via de link hieronder.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

Wij staan met veel enthousiasme klaar om u te verwelkomen in onze winkels! Ook nu we weer open mogen zonder afspraak, waarborgen wij uw en onze veiligheid. De BuitenHof winkels zijn heel ruim opgezet, waardoor afstand bewaren altijd mogelijk is. Wij kunnen daardoor de veiligheid waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst 
  • Heeft u klachten? Bezoek dan de winkel op een ander moment of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Direct de showroom zien? Videobellen vanuit de showroom!

Plan hier uw vrijblijvende afspraak en videobel met één van onze tuinmeubelspecialisten live vanuit de showroom! We nemen u graag mee door de winkel en laten u de verschillende mogelijkheden zien.


Inspiratie opdoen? Download de brochure!

Alvast oriënteren wat BuitenHof te bieden heeft? Vraag dan onze brochure aan. Doe inspiratie op in de 182 pagina's dikke catalogus. Vraag de brochure direct aan.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

De BuitenHof winkels low traffic winkels, wat betekent dat u bij ons geen grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over het maken van een afspraak, onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.

Uitgelichte sets

In onze showrooms vindt u een groot assortiment loungesets, tuinsets, ligbedden, parasols en meer. Wij lichten graag een aantal populaire series voor u uit! Deze series kunt u komen bekijken in onze winkels. 


Maak nu uw afspraak voor persoonlijk advies

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak met een van onze verkoopspecialisten. Kies de kalender voor doordeweeks of in het weekend, geef de gewenste dag en het gewenste tijdstip aan en maak uw afspraak.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 19021 beoordelingen