Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 5% pre-order actie!

Advies op maat

Wij zijn dicht, maar niet gesloten! Ook nu helpen wij u graag met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten daarom 7 dagen per week voor u klaar. U kunt met ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen.

Daarnaast hebben wij nu extra mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Ook kunt u zakelijk of op afspraak onze showrooms bezoeken! Onze adviseurs helpen u via deze weg graag verder.Advies op maat

Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag met een gratis advies op maat. We bespreken uw wensen en denken graag met u mee, zodat u een advies ontvangt wat passend is bij uw leefsituatie en stijl. Elk advies is persoonlijk, op maat en vrijblijvend. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, bieden wij de volgende extra mogelijkheden aan om u te helpen.

2. 3D tekening van uw tuin

Laat één van onze tuinmeubelspecialisten een 3D tekening maken van uw tuin, geheel kosteloos! Wij zullen eerst contact met u opnemen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Wanneer wij voorzien zijn van alle informatie gaan wij voor u een plan maken. Dezelfde adviseur zal contact opnemen om het vrijblijvende voorstel met u te bespreken. 

1. Zakelijk winkelen

Zakelijk is het nog steeds mogelijk om onze showrooms te bezoeken! Plan een vrijblijvende afspraak in één van onze Nederlandse winkels en kom proefzitten. Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag met een persoonlijk advies op maat.

2. Afspraak in de winkel

Vanaf 15 januari is winkelen op afspraak weer mogelijk! Plan daarom nu een vrijblijvende afspraak en kom vanaf 15 januari naar één van onze winkels. Wij zorgen dat één van onze tuinmeubelspecialisten voor u klaarstaat om u persoonlijk te adviseren.

3. Window shopping

Kom langs onze winkels en bekijk de etalages met onze uitgebreide collectie tuinmeubelen. Ziet u tijdens het window shoppen iets wat u bevalt? Dan zetten wij het direct voor u buiten, zodat u kunt proefzitten!

3. Afspraak aan huis

Plan een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze tuinmeubelspecialisten bij u thuis! Wij zullen eerst contact met u opnemen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Vervolgens komt er een tuinmeubelspecialist op de door u aangevraagde datum langs. Hier bespreken wij met u de mogelijkheden. Wilt u ook proefzitten? Dan nemen wij de tuinmeubelen vrijblijvend mee!

4. Videobellen vanuit de showroom

Plan hier uw vrijblijvende afspraak om te videobellen met één van onze tuinmeubelspecialisten live vanuit de showroom! We nemen u graag mee door de winkel en laten u de verschillende mogelijkheden zien. Zo ontvangt u een advies wat passend is bij uw leefsituatie en stijl.


Vraag een afspraak aan

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak aanvragen voor één van onze services. Let op, het kan enkele seconden duren voordat de vervolg stappen in beeld komen nadat u het type afspraak heeft geselecteerd.

Contact met onze verkoopadviseurs

Direct contact met onze verkoopadviseurs? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij helpen u graag verder met vragen over onze producten, materialen, afmetingen en het plaatsen van uw bestelling. Neem direct contact op via één van onderstaande mogelijkheden. We staan 7 dagen per week voor u klaar.  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00.

Telefoon

Bel met één van onze verkoopadviseurs.

E-mail

Stuur ons een e-mail

Live chat

Chat met één van onze specialisten.

Whatsapp

Whatsapp met één van onze specialisten.


Bekijk ook onze brochures!

Meer inspiratie? Vraag dan nu onze uitgebreide brochure aan! Hierin vindt u de collectie van 2021-2022.