Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Advies op maat

Ondanks het feit dat onze Nederlandse winkels momenteel gesloten zijn, kunnen wij u nog steeds helpen met het geven van een goed advies. Onze verkoopspecialisten zitten 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen, mailen, chatten en Whatsappen.

Daarnaast hebben wij nu extra mogelijkheden voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen voor een persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u via deze weg graag verder.


Contact met onze verkoopadviseurs

Direct contact met onze verkoopadviseurs? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij helpen u graag verder met vragen over onze producten, materialen, afmetingen en het plaatsen van uw bestelling. Neem direct contact op via één van onderstaande mogelijkheden. We staan 7 dagen per week voor u klaar.  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00.

Telefoon

Bel met één van onze verkoopadviseurs.

E-mail

Stuur ons een e-mail

Live chat

Chat met één van onze specialisten.

Whatsapp

Whatsapp met één van onze specialisten.


Advies op maat

Onze verkoopadviseurs helpen u graag met een gratis en vrijblijvend advies op maat. Dit kan op verschillende manieren. Wij kunnen met u videobellen vanuit de showroom of bij u thuis langskomen. We bespreken uw wensen en denken graag met u mee, zodat u een advies ontvangt wat passend is bij uw leefsituatie en stijl. Elk advies is persoonlijk, op maat en vrijblijvend. 

1. Advies aan huis

Plan een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis! Wij zullen eerst contact met u opnemen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Vervolgens komt er een tuinmeubeladviseur op de door u aangevraagde datum langs. De adviseur bespreekt met u de mogelijkheden aan de keukentafel. Uiteraard volgen wij alle Covid richtlijnen nauwkeurig op om ons bezoek veilig en verantwoord te maken. Onze adviseurs ontsmetten zich voor aankomst en dragen een mondkapje.

2. 3D tekening van uw tuin

Laat één van onze tuinmeubelspecialisten een 3D tekening maken van uw tuin, geheel kosteloos! Wij zullen eerst contact met u opnemen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden. Wanneer wij voorzien zijn van alle informatie gaan wij voor u een plan maken. Dezelfde adviseur zal contact opnemen om het vrijblijvende voorstel met u te bespreken. 

2. Videobellen vanuit de showroom

Plan hier uw vrijblijvende afspraak en videobel met één van onze tuinmeubelspecialisten live vanuit de showroom! We nemen u graag mee door de winkel en laten u de verschillende mogelijkheden zien. 


Vraag een afspraak aan

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak aanvragen voor één van onze services. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Bekijk ook onze brochures!

Meer inspiratie? Vraag dan nu onze uitgebreide brochure aan! Hierin vindt u de collectie van 2021.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 19021 beoordelingen