Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Mix en match weken bij BuitenHof Tuinmeubelen
Stel úw tuinmeubel samen!

En ontvang een leuke tuinaccessoire naar keuze

Wij, van BuitenHof Tuinmeubelen zijn trots op de keuzes die wij u bieden. Hierdoor kunt u een loungeset of tuinset geheel naar eigen wens samenstellen. In onze winkels staan onze specialisten klaar die u graag helpen, om samen met u tot de juiste keuze te komen. Zo heeft u gegarandeerd een unieke, zelf samengestelde set in uw tuin staan!

Hoe maak ik mijn keuze?
Het mooie is dat u op onze site al vele indrukken kan opdoen over hoe een mogelijke tuinset of loungeset eruit kan zien of opgesteld kan worden. Natuurlijk zijn er ook veel onderdelen van onze sets los op de site te koop. Mocht u graag meer hulp willen, dan staan onze specialisten voor u klaar met een lekker kopje koffie. Samen met hen kunt u verschillende opties bekijken en wordt er alles aan gedaan om voor u het plaatje zo compleet mogelijk te maken. 

Een accessoire cadeau?
Ja natuurlijk! U maakt uw nieuwe tuinset of loungeset helemaal compleet met een tuinaccessoire dat voor extra sfeer zorgt. 

Welk cadeau krijg ik mee? (op=op)
Bij besteding van €500,- of hoger krijgt u van onze een mooie teakschaal met kaars of een leuke Egg muziekbox. Dit cadeau wordt bij levering van uw aankoop meegeleverd. Hieronder even kort op een rij hoe het werkt.

- De actie geldt in onze Nederlandse en Belgische winkels
- De actie geldt ook in onze webshops. 
- U krijgt een cadeau bij een orderbedrag van €500 of hoger
- U mag kiezen uit een Teak dienblad of een Beta Tuinlamp
- De actie geldt tot en met zondag 13 mei 2018
- Kijk snel voor een BuitenHof winkel in de buurt