Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

We blijven lekker buiten zitten!

De dagen worden korter, maar we blijven lekker buiten zitten! Creëer sfeer met een vuurhaard, een kaars of lamp. Zo geniet u optimaal van de nazomer in uw eigen tuin. Het wordt vroeger donker, maar dat geeft juist ook weer een knus en sfeervol gevoel. Geniet dus lekker van het buitenleven met behulp van onze gezellige accessoires. U profiteert ook nog eens van een leuke korting op deze accessoires. Maak uw tuin dus snel klaar voor sfeervolle avonden!

Elite vuurhaard

VAN €109 VOOR €89

Met de Elite vuurhaard kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De vuurhaard zorgt voor veel sfeer en warmte tijdens de donkere avonden. Dankzij het handige ontwerp, kunnen er houtblokken onderin de vuurtafel worden opgeborgen. Met de Elite vuurhaard geniet u gegarandeerd van sfeervolle avonden!

  

Vinkje Echte sfeermaker
Vinkje Langer genieten van het buitenleven
Vinkje Houtblokken onderin opbergen

 

► Bekijk de Elite vuurhaard

 

Teakschaal met kaars

VAN €59,95 VOOR €49,95

De teakschaal is een mooie accessoire voor in uw tuin. Dankzij de warme uitstraling van het teakhout ontstaat er direct veel sfeer. De kaars is in het hout gegoten en brandt vele uren. Zo maakt u knusse zomeravonden nóg gezelliger! Wanneer de kaars is opgebrand kunt u de schaal natuurlijk ook nog perfect gebruiken als fruitschaal of bloembak.

  

Vinkje Unieke teak schaal
Vinkje Vele branduren
Vinkje Na opbranden te gebruiken als bloembak

 

► Bekijk de teakschaal

 

Parasol LED lamp

VAN €49 VOOR €29,95

Tijdens een heerlijke avond blijft u het liefst zo lang mogelijk buiten zitten. En de Palermo parasollamp helpt u hierbij! Als de zon ondergaat klikt u de lamp eenvoudig aan uw parasol. In de lamp zitten 4 LED spotjes die een gezellig licht geven. LED is duurzaam en gaat lang mee. Met de Palermo parasollamp geniet u dus nog langer van uw sfeervolle parasol en van het buitenleven.

  

Vinkje LED lamp
Vinkje Eenvoudig kliksysteem
Vinkje Geniet langer van het buitenleven

 

► Bekijk de parasol LED lamp

 

Meer accessoires?

Naast bovenstaande actieproducten hebben we nog meer mooi accessoires in onze collectie. Hiermee maakt u uw tuin helemaal compleet! Bekijk hieronder direct onze collectie tuinaccessoires.

  

 

► Bekijk accessoires