Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Tuinscherm kopen

Wilt u graag een tuinscherm kopen voor uw tuin, terras of balkon? Een tuinscherm is een handige en sfeervolle manier om uw tuin te verdelen en gezelliger te maken. Met ons ruime assortiment aan tuinschermen in verschillende maten vindt u altijd een tuinscherm dat perfect bij uw tuinstijl past.

  • Tuinscherm 180x180
  • Tuinscherm 153x185

Tuinscherm decoratief

Een decoratief tuinscherm is ideaal om te gebruiken als ruimteverdeler. U kunt gemakkelijk en sfeervol uw tuin in twee terrassen verdelen. Ook kunt u met een decoratief tuinscherm een minder mooi hoekje van uw tuin of balkon verbergen. Dan heeft u een plekje om bijvoorbeeld vuilnisbakken of tuingereedschap te plaatsen, zonder dat u er zelf tegenaan kijkt. Onze luxe tuinschermen kunt u helemaal naar eigen wens aankleden, door er plankjes en wandrekken aan vast te maken. Die kunt u decoreren met een tuinlamp, kaarsen, plantjes en andere tuindecoratie.

Luxe tuinscherm hout

Al onze tuinmeubelen worden in huis ontworpen. Zo bent u dus verzekerd van een origineel design. Bij BuitenHof Tuinmeubelen shopt u een houten tuinscherm of aluminium tuinscherm met de leukste accessoires. Een houten tuinscherm past met zijn warme kleuren goed bij een sfeervolle, landelijke tuinstijl, maar komt ook regelmatig voor in de moderne industriële tuin. Een aluminium tuinscherm past met zijn strakke vorm en design goed bij de moderne tuin. Aluminium is stijlvol en bovendien licht van gewicht dus makkelijk te verplaatsen. Dit is ideaal wanneer u het tuinscherm niet altijd op dezelfde plek wil hebben.

Tuinscherm onderhoud

Onze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van het houten tuinscherm of aluminium tuinscherm kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast tuinschermen vindt u ook andere tuinaccessoires in onze collectie die uw buitenruimte nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Tuinschermen

8 resultaten

Van hoog naar laag sorteren