Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Profiteer nu van de 'Sla uw slag'-actie bij BuitenHof Tuinmeubelen!

Geef uw tuin een sfeervolle uitstraling met een teakhouten accessoire. Houten tuinaccessoires zijn tijdloos, duurzaam en geven de finishing touch aan uw gezellige buitenruimte.

Voordelen teakhouten accessoires

Onze teakhouten accessoires geven uw tuin een luxueuze uitstraling. Dankzij de ruime keuze is er altijd een accessoire van teak dat perfect bij uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld uw muur opleuken door er een teakhouten spiegel aan te hangen. Spiegels zorgen namelijk voor een optisch ruimtelijk effect waardoor de buitenruimte groter lijkt. Naast decoratief zijn spiegels natuurlijk ook functioneel. Even een snelle check om te kijken of uw haar nog goed zit. Of wat dacht u van een glazen vaas op een teakhouten blok, dit is het perfecte accessoire voor elke bloemenliefhebber. Met deze accessoires creëert u een warm gevoel.

  • Chique uitstraling
  • Ruime keuze

Onderhoud teak accessoires

Onze teakhouten accessoires zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van teak kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast teakhouten accessoires vindt u bij ons in de collectie nog meer tuinaccessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s. 

Houten accessoires kopen

Wilt u houten tuinaccessoires kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over teakhouten accessoires voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Teak accessoires

11 resultaten

Van hoog naar laag sorteren