Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Houten accessoires kopen

Wilt u houten accessoires kopen? Wij snappen als geen ander dat u op zoek bent naar houten accessoires voor uw tuin, balkon of terras. Teakhouten accessoires geven uw tuin een sfeervolle uitstraling. Bovendien zijn houten tuinaccessoires tijdloos, duurzaam en geven de finishing touch aan uw buitenruimte. Houten accessoires bestellen? Bovenaan de pagina vindt u alle houten accessoires uit onze collectie. 

Teakhouten tuin accessoires 

In onze collectie vindt u verschillende soorten teakhouten accessoires. Dankzij de ruime keuze is er altijd een accessoire van teak dat perfect bij uw wensen past. Zo kunt u buw muur opleuken door er een teakhouten spiegel aan te hangen. Spiegels zorgen namelijk voor een optisch ruimtelijk effect, waardoor de buitenruimte groter lijkt. Naast decoratief zijn spiegels natuurlijk ook functioneel. Even een snelle check om te kijken of uw haar nog goed zit. Of wat dacht u van een glazen vaas op een teakhouten blok, dit is het perfecte accessoire voor elke bloemenliefhebber. Met deze accessoires creëert u een warm gevoel.

Onderhoud houten accessoires

Onze teakhouten accessoires zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van teak kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over teakhout.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast teakhouten accessoires vindt u bij ons in de collectie nog meer tuinaccessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s. 

Teak accessoires

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren