Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Plantenbak kopen

Wilt u een plantenbak kopen zodat u uw tuin kunt opfleuren? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. In onze collectie vindt u sfeervolle plantenbakken die verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes, kleuren en materialen. Van houten plantenbakken tot aluminium plantenbakken en van een witte plantenbak tot een zwarte plantenbak, bij ons vindt u het allemaal. Bovendien zijn al onze plantenbakken leuk te combineren met onze andere tuinmeubelen, zo blijft het een mooi geheel. Plantenbak bestellen? Bovenaan de pagina vindt u alle plantenbakken uit onze collectie.

Plantenbak buiten

Een plantenbak is een leuke toevoeging voor uw tuin, terras of balkon. Met een plantenbak voor buiten profiteert u van een aantal voordelen. Plantenbakken en bloembakken zorgen voor een prettige sfeer. Zet uw favoriete plant in de bak en geniet direct van een mooi aangekleed terras. Ook bloemen zullen er nog fleuriger uit zien in een mooie bloembak voor buiten.

Houten plantenbak

Door tuinplanten toe te voegen aan uw tuin of balkon, ziet uw buitenruimte er gelijk een stuk gezelliger uit. Het materiaal van de plantenbak of bloembak bepaalt de uitstraling. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne plantenbak? Kies dan voor een plantenbak met een strak aluminium frame. Bent u dol op een landelijke tuinstijl? Kies dan voor een houten plantenbak. Heeft u een kleine tuin of balkon? Dan is het handig om voor een kleine plantenbak te gaan, zodat u uw plantenbak kunt gebruiken als room divider. Dit is een simpele en makkelijke manier om uw tuin in te delen zonder ruimte te verliezen. Tip: combineer een hoge plantenbak met een lage plantenbak voor een speels effect.  

Onderhoud plantenbakken voor buiten

Onze plantenbakken zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast plantenbakken vindt u in onze collectie nog meer tuinaccessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Plantenbakken

23 resultaten

Van hoog naar laag sorteren