Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 19 Nederlandse BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Dienblad kopen voor buiten?

Maak uw lounge- of tuinset extra stijlvol met een dienblad voor buiten. Een dienblad is het ideale tuin accessoire om verkoelende drankjes mee uit te serveren. Ook zien we dat het dienblad tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt als accessoire voor in de tuin. Bij Buitenhof Tuinmeubelen vindt u een ruim assortiment aan stevige dienbladen voor iedere gelegenheid. Creëer een warme sfeer door te kiezen voor een houten dienblad. Of kies voor een groot dienblad als u vaak grote gezelschappen ontvangt. Wilt u zo min mogelijk onderhoud aan uw dienblad hebben? Kies dan voor een aluminium dienblad. Ook kunt u bij ons terecht voor een wit of een zwart dienblad. Wilt u een dienblad kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig op de pagina hierboven.

Poef met dienblad

Met een dienblad voor buiten profiteert u van een aantal voordelen. Een dienblad is niet alleen perfect voor het uitserveren van de lekkerste hapjes, het is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar. Gebruik het dienblad om van uw poef een bijzettafel te maken. Daarnaast is het een perfect item om uw buitenruimte mee aan te kleden. Zo kunt u een dienblad gebruiken als ondergrond voor een fleurige plant of een sfeervolle tuinlamp. Een tuin dienblad is handig en stylish!

  • Dienblad is multifunctioneel inzetbaar.
  • Ideale accessoire om buitenruimtes mee aan te kleden.

Onderhoud dienbladen tuin

Onze dienbladen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast dienbladen vindt u bij ons in de collectie nog meer accessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende tuinaccessoires op de bijbehorende pagina’s. 

Dienbladen

14 resultaten

Van hoog naar laag sorteren