Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Gegarandeerd uniek in uw buurt!

Eigen design, samen te stellen zoals u dat wilt

Van de nieuwste tuinmeubel trends spotten, tot het produceren en het leveren van de tuinmeubelen. Dit alles is in eigen hand van BuitenHof Tuinmeubelen. En dat zorgt ervoor dat u een unieke set in uw eigen tuin heeft staan. Alles wordt zelf ontworpen, geproduceerd en getest om vervolgens de tuinmeubelen in de winkels te tonen. Doordat we alles zelf ontwerpen, kunnen wij u garanderen dat onze collectie uniek is. Daarnaast is het erg gemakkelijk om onze verschillende series samen te stellen zoals u dat wilt. Na dit gelezen te hebben, begrijpen we dat het wat overzichtelijker weergeven mag worden. Hieronder even ons stappenplan

Trends spotten
Er worden beurzen bezocht, goed gekeken naar de laatste interieurs trends en hoe dit voor buiten toegepast kan worden. En natuurlijk wordt er gekeken naar vormen, materialen en kleuren.

Ontwerpen worden gemaakt
Zoals ook in onze magazine  te lezen is, worden de trends omgezet in echte ontwerpen. Deze ontwerpen worden getest en er worden samples (voorbeelden) gemaakt. Worden deze goedgekeurd, dan worden de tuinmeubelen in grotere aantallen geproduceerd.

Productie
Naast dat de trends over de gehele wereld worden gespot, worden onze tuinmeubelen ook over de hele wereld gemaakt. Onze hoofdlocaties zijn Nederland, China en Indonesië. Zo komt onze teakhout uit Indonesië en is hierdoor SVLK gecertificeerd. In China en Nederland wordt de rest gemaakt en hebben we natuurlijk nauw contact mee.

Kwaliteitscontrole
Ter plekke wordt er gecontroleerd of alle artikelen wel voldoen aan onze eisen. Deze eisen die wij stellen zorgen ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardige tuinmeubel in uw tuin hebt staan. Mocht er toch een tuinmeubel doorheen slippen met een mankement, dan kan u dat gemakkelijk melden via onze klantenservice.

Naar de winkels!
De tuinmeubelen zijn klaar en zijn gecontroleerd, ze kunnen verstuurd worden naar onze winkels. En te shinen staan ze zeker. Naast dat onze meubelen in de winkels staan, staan ze ook in ons magazijn in Roosendaal  (Noord-Brabant) van ruim 30.000 vierkante meter. Veilig opgesteld en goed ingepakt, staan de tuinmeubelen te wachten om in uw tuin weggezet te worden.